Om Mig

 

OM_mig1
Om_mig3

Mitt namn är Erika Andersson och växte upp i en liten stad i Västra Götaland. Min uppväxt bestod av hästar, segling, snowboard och träning. När jag blev äldre lät jag mitt liv styras av min kärlek till andra kulturer och människor. Flyttade runt och lärde mig mycket. Här är ett axplock av det som format mig till det jag är idag.

 

Från frivillig besättningsman på sjöräddningen till bland annat simlärare, fem månader i Thailand, Nya Zeeland och Sydafrika, två seglatser till kanarieöarna som frivillig besättningsman. Det ledde till ett års arbete på en segelbåt i karibbien. Efter det utbildade jag mig till Massageterapeut och kom i kontakt med Triathlon. Träning och rörelse har alltid varit ett stort intresse i mitt liv. En njutning för mig, min kropp och själ!

 

Efter utbildningen till Massageterapeut flyttade jag till Oslo. Fortsatte träna och blev inspirerad av att springa Marathon runt om på jorden för att samla på medaljer. Ett och annat ultralopp blev det också! Det blev en tripp till Kilimanjaro för å knata upp berget. Där började jag verkligen förstå njutningen av att fjällvandra. Paddlade mycket kajak. Reste till Grönland och det kan ha varit ett av mina bästa minnen. Har också varit i Nepal och vandrat, det var en otroligt fin resa.

 

Men tillbaka till Oslo. Det som fick mig att stanna var ett jobb jag fick på en simklubb som både badvakt och massör. Var med dem på träningsläger och tävlingar. Via simklubben knöt jag kontakt med norska triathlon landslaget som jag idag jobbar tillsammans med. I samma veva kom jag i kontakt med frekvenser som påverkar vårt energi flöde i och utanpå kroppen. Precis där började jag få svar och ord på det som jag alltid har trott på. Vilken förändring det blev hos mig å min själ.

 

En av mina bättre vänner i Norge berättade någonting om att hon var hos en Kinesiolg i Stockholm och att han lade en vetepåse på hennes mage och hon blev svag i hela kroppen. Jag blev genast intresserad, läste mer och nu sitter jag här med Kinesiolog-utbildning, Fysiopraktor och andra saker. Tänk vad ödet kan leda en till =).